Randall Casaer:
Every Man a Manimal

Als u regelmatig naar De Slimste Mens Ter Wereld kijkt, dan kent u Randall Casaer als de meesterlijke tekenaar van de verrukkelijke en door kandidaten gevreesde fotorondes. U kan zijn illustraties ook herkennen uit kranten of tijdschriften, waarvoor hij regelmatig beelden maakt wanneer woorden niet toereikend blijken. Misschien hebben zijn vaardigheden als mensenfluisteraar en goeroe uw wereldbeeld wel beïnvloed door zijn werk met de grootste cabaretkanonnen van de lage landen. Hij kan ook nogal goed dansen.

Voor Triple Living ontwikkelde Randall Casaer de Manimals. Een Manimal is het best te begrijpen als een soort huisbewaarder. Een wezen dat aangetrokken wordt door de ziel van een gebouw. U hebt ze vast al eens gespot op Nieuw Zuid.

Van vrijdag 28 april tot en met zondag 9 juli stelt Casaer zijn werk – de wording van de Manimals en andere werken – ten toon onder de titel Every Man a Manimal. U kan de expositie bezoeken in Nieuw Zuid Expo, de kleine en gezellige exporuimte naast de kantoren van Triple Living.

Graag meer info? Groepsbezoek inplannen?

Deze expo is afgelopen:

dagen
uur
minuten
seconden

Nieuw Zuid Expo

Expo Nieuw Zuid is een kleine exporuimte in de Michel De Braeystraat op Nieuw Zuid. In oktober 2022 opende de polyvalente zaal de deuren met een fototentoonstelling van Stig De Block. De ruimte kan afgehuurd worden voor exclusieve expo’s, maar ze doet ook dienst als ontmoetingsruimte voor persconferenties of lezingen.

Info

MICHEL DE BRAEYSTRAAT 51B
2000 ANTWERPEN
BELGIË

VRIJ – ZON, 12U – 18U

DE BEELDEN OP DEZE WEBSITE ZIJN LOUTER ILLUSTRATIEF EN NIET BINDEND. DE INFORMATIE OP DEZE WEBSITE IS GEEN AANBOD EN EVENMIN EEN UITNODIGING TOT AANKOOP. TRIPLE LIVING KAN IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN VOOR DE INHOUD VAN HAAR WEBSITE. © TRIPLE LIVING